Informační dopis pro rodiče.

03.07.2019 21:19

Vážení rodiče,

blíží se termín nástupu na příměstský tábor.

Na našich stránkách jste si mohli přečíst anotaci k programu, ze které vychází samotný program. U každého turnusu jsou zveřejnění vedoucí, stejně tak i adresa, kde působíme. Program je od 8:00 do 16:00, scházet se můžeme od 7:30.


Pokud byste měli jakékoliv dotazy přímo na vedoucí, můžete se jich zeptat osobně při setkání (např. dřívější setkávání, pozdější vyzvedávání, individuální odchod, oslava narozenin s dětmi při programu apod.). Pokud budete mít dotazy na mě či organizaci, kontaktujte přímo mě (např. možnost přihlášení na další turnusy, kapacita, věky dětí, koncepce našeho působení atd.).

Zájem o svoz mi, prosím, napište / potvrďte ještě před začátkem příměstského tábora (optimálně do soboty, v neděli všem předávám seznamy s instrukcemi), vedoucí s ním automaticky nepočítají a na zastávkách jsou jen při potvrzení předem. Individuální svozy pak řešte přímo s nimi.

Svačinky dětem můžete přidat do batůžku (pokud jsou ranní a odpolední objednané u nás, zvažte, co jim pak do batůžku přidáte za dobroty, aby je neupřednostňovaly před plnohodnotnou stravou).

Vzhledem k tomu, že s dětmi trávíme hodně času venku v přírodě i za slunného počasí (kde je přírody méně, tam za ní dojdeme nebo dojedeme), namažte prosím děti opalovacím krémem a dejte jim pokrývku hlavy, do batohu můžete přidat repelent, případně zkumavku na klíště (pouze ten, kdo souhlasí s vyndáním – vyndávat budeme po použití přípravku Klíšťák, po aplikaci vytočíme pinzetou a místo vydezinfikujeme), především lahev na pití – alespoň o objemu 0,5 l – 0,7 l (vedoucí s sebou nosí barely s vodou a dětem v horku pravidelněji pití dolévají).

Potřebné věci s sebou                 

Velice důležité jsou:

Podepsaná přihláška, prohlášení o bezinfekčnosti, soupis užívaných léků, okopírovaná kartička zdravotní pojišťovny, batůžek a taška s věcmi. Zázemí je zabezpečené, děti si mohou věci z domova v průběhu týdne zanechat. Dětem s sebou dejte batůžek, který mohou nosit ven s nezbytnými věcmi, ostatní věci dejte do tašky, kterou si mohou nechat na základně – děti pak mohou být zmatené a nosí všechny věci s sebou, protože jim to tak připravila maminka s tatínkem.

Batůžek:

Lahev na pití, pokrývka hlavy, pláštěnka, sluneční brýle. Na uvážení rodičů je repelent a krém na opalování – děti můžete natřít krémem doma, s repelentem jim můžeme pomoci.

Taška:

Holínky (gumovky), boty do přírody (botasky – pevná obuv), boty na vycházku (sandále), náhradní spodní prádlo, teplé oblečení (mikina, kalhoty/ tepláky), oblečení do horka (kraťasy, triko s krátkým rukávem, tílko), bačkory.